Inici
QUI SOM COL·LECTIUS MEMBRES AGENDA CULTURAL ACTIVITATS CCG CONTACTE
      ACTIVITATS CULTURALS

 


 

L'HAM 2017
II Setmana de la Cultura al Grau.

Del 20 al 28 de maig de 2017

Descarrega el programa de L'HAM 2017


L'HAM va nàixer amb l'esc de la cultura i amb la ferma voluntat de pescar, sempre amb la cultura com a objecte, el nombre més gran de persones, col·lectius, comerços i entitats. Es tracta d'una iniciativa transversal, que pretén involucrar a tot el món i transcendir així la frontera entre la cultura i la resta d'àmbits que conformen la societat que ens envolta. És, per tant, una proposta cent per cent grauera que, com comprovareu en llegir el programa, vol acostar la cultura al poble des d'una perspectiva ben plural: perquè la cultura és cosa de totes i tots!

Eixe és el tarannà amb què continuem la tasca que vam encetar l'any passat i amb el que s'ha abordat el programa que teniu a les mans, millorant continguts i amb una programació variada, pensada per a tots i totes potenciant les propostes de la passada edició però anant un pas més enllà amb la incorporació d'actes innovadors, diferents que facen de L'HAM, l'esdeveniment cultural més important de l'any al nostre poble.

Des de Col·lectius per la Cultura al Grau, vos convidem vivament a participar de totes les activitats que amb tanta il·lusió hem amanit. Tots i totes fem L'HAM 2017. Gràcies als que fareu possible la II Setmana de la Cultura al Grau i gràcies als que hi participareu! A xalar la gana!.

Organitza: Col·lectius per la Cultura al Grau (CCG)
Patrocinen: Ajuntament de Castelló de la Plana, Confraria de Pescadors, Fundación Caja Castellón, Diputació de Castelló, UTE Saneamiento Urbano Castellón, Teknomedia.
Col·labora: PortCastellóDescarrega el programa de L'HAM 2017

 

   
  < Agenda Cultural Activitats CCG >  


 
   
  Centre Cultural La Marina
C/ Marina Espanyola s/n
12100 Grau Castelló
 

   
  Inici      Qui som      Col·lectius membres      Agenda cultural      Activitats CCG      Contacte