Inici
QUI SOM COL·LECTIUS MEMBRES AGENDA CULTURAL ACTIVITATS CCG CONTACTE
      ACTIVITATS CULTURALS

 


 

Premis Grau de la Cultura 2017
28 d'octubre de 2017 - 19:00 hores


Organitza: Col·lectius per la Cultura al Grau (CCG)
Patrocina: Ajuntament de Castelló de la Plana

Centre Cultural La Marina

Els PREMIS GRAU DE LA CULTURA són uns guardons que lliura anualment la Federació de Col·lectius per la Cultura al Grau i que volen reconéixer la trajectòria d’entitats i persones que s’hagen distingit pel seu treball, dedicació i suport envers la cultura al Grau.

A la present edició, la tercera, s’atorgaran tres guardons:

Premi Grau de la Cultura 2017 “In Memoriam” a MANUEL GARCÍA REYES. Per la seua tasca en la creació i promoció de la cultura i la festa al Grau.


Premi Grau de la Cultura 2017 Entitat Cultural al CÍRCULO JUVENIL SAN PEDRO
pel seu treball en agrupar i formar en la cultura a la joventut grauera dels anys 60, 70 i 80 del segle XX.


Premi Grau de la Cultura 2017 a VICENT DOMENECH QUEROL,
mestre i inspector d'educació. Pel seu treball i dedicació en distints col·lectius del Grau i per la seua ampla implicació en la cultura grauera.

Aquestos Premis es decidiren per votació de les associacions membres de CCG en la Junta Extraordinària celebrada el passat 21 de setembre de 2017.

L'acte de lliurament dels Premis Grau de la Cultura 2017 tindrà lloc el pròxim dissabte 28 d'octubre de 2017 a les 19'00 hores al Centre Cultural La Marina del Grau, amb el patrocini de l'Ajuntament de Castelló.

A l'acte participaran conjuntament les sis associacions integrants de Col·lectius per la Cultura al Grau: Botafocs, Unió Musical del Grau, Dolçainers i Tabaleters del Grau, Grup de Danses Illes Columbretes, Coral Polifònica Sant Pere del Grau i Associació Cultural La Barraca, conformant un moment únic on més de 100 persones retran merescut record i homenatge als guardonats d'enguany. 






 

   
  < Agenda Cultural Activitats CCG >  


 
   
  Centre Cultural La Marina
C/ Marina Espanyola s/n
12100 Grau Castelló
 

   
  Inici      Qui som      Col·lectius membres      Agenda cultural      Activitats CCG      Contacte